Lähdin kuntavaaleihin sen takia, koska haluan parantaa vantaalaisten elämänlaatua ja hyvinvointia. Nykyinen tilanne vantaalla on ollut hieman epäoikeudenmukainen, jolloin se laskee tyytyväisyytä asukkaiden keskuudessa. 

Pyrin vaikuttaamaan yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Luotamustehtäväni:

-Koivukylä-Rekolan kokoomus ry hallituksen puheenjohtaja 2021

-Rekola Asola omakotitaloyhdistys ry hallituksen jäsen 2021

-Vantaan kokoomus ry hallituksen jäsen 2021. 

 

Minun päälimäiset tehtäväni tullessani valtuutetuksi:

-Terveydenhuollon ammatilaisille EI pakotyötä. Palkitsemisjärjestelmä perustuen työnvaativuuden, vastuualueiden ja potilastyytyväisyyden pohjalta.

-En hyväksy päiväkotien ja koulujen ryhmäkokojen kasvaatamista. Se laskee oppimisen laatua, lisäksi se nostaa riskiä koulukiusaamiselle.

-Rekolassa oleva Laurintie pitää viihdoin korjata kunnolla. Hanabölen rantatielle Jokiniemella rakenettava jalkakäytävä!

-Rekolan pientaloalue pysyy sellaisena. Max 3-kerroksiset talot poiskeusluvalla. Palvelut ei saa kadota. Sama koskea muitakin Vantaan kaupinginosia, Hiekkaharju, Korso, Ylästö. 

-Kouluja ja päivähoitopaikoja ei saa suurentaa. Ne on rakenettava ennen, kun hoitopaikoista on pulaa. Näin kävi esim. Kivistössä. Ehdotomasta EI MEGA-, päiväkoteja ja kouluja, kuten suunnitelaan Kustaantie 21 Rekolassa.

-Vanhustenhoito pitää parantaa, yksityiset toimijat saisivat toimia valvotusti. Voittoa ei saa tehdä vanhusten kustanuksilla. 

-Peijaksen ja Katriinan sairaaloita on kehitettävä.

-Meluesteet pitää rakentaa motoriteiden viereisille asutusalueilla (Päiväkumpu)

-Nuorille vapaa-ajan toimintoja, erityisesti korona-aikana. Uimahallien kuntosaleihin vapaa pääsy alle 18 ja yli 60 vuotiailla. 

-Edustan Vantaan asukkaita. Minuun jokainen vantalainen saa ottaa yhteyttä-ratkaistaan ongelmat yhdessä.